Ajuntament de Maçanet de Cabrenys

Captcha image
  • Maçanet de Cabrenys
  • Maçanet de Cabrenys
  • Maçanet de Cabrenys
  • Maçanet de Cabrenys
  • Maçanet de Cabrenys

Fira de la castanya

Fira de la castanya

Fira de La Castanya de Maçanet de Cabrenys           

            La Fira de la Castanya de Maçanet de Cabrenys es ve celebrant, des de l’any 2002, el cap de setmana més proper al dia 1 de novembre, diada de tot sants on són tradició els panellets i les castanyes.

            Pel nostre municipi la fira de la castanya representa explicar a la gent el que tenim en el nostre entorn. Gaudim d’una sortida on coneixem racons del nostre poble i entorn on podem trobar castanyers, i si tenim sort fins i tot podem trobar algun bolet. La gent que participen aquestes sortides tenen una bona coneixença del territori i de la flora i fauna que hi podem trobar.

            També amb la fira donem a conèixer un producte poc conegut o poc utilitzat en el dia a dia quotidià i que té moltes sortides: podem trobar castanyes crues i cuites, moniatos i alguns  productes més elaborats com mel de muntanya. Fins i tot algun any comptem amb la col·laboració de flequers que també elaboren pa de castanyes. Des d’aquest sentit gastronòmic també podem degustar en diversos restaurants de la zona menús dedicats a la castanya. Aquest menús acostumen a començar el dia de la fira i els podeu trobar als restaurants durant gairebé un mes.

            Us animem a venir a menjar castanyes a Maçanet.

Més informació

Als carrers del poble

Telèfon: 972 54 40 05

http://www.maçanetdecabrenys.cat

cultura.massanet@gmail.com

Situació

Visitable No senyalitzat

Com arribar-hi
Galeria d'imatges Fira de la castanya
 
 
 

Copyright 2010 Maçanet de Cabrenys

C/ Paret Nova, 14 · 17720 Maçanet de Cabrenys · Tel. 972544005 ·