Ajuntament de Maçanet de Cabrenys

Captcha image
  • Maçanet de Cabrenys
  • Maçanet de Cabrenys
  • Maçanet de Cabrenys
  • Maçanet de Cabrenys
  • Maçanet de Cabrenys

7enes Jornades Gastronòmiques - La Cuina de la Castanya

Sou a: Inici>Serveis>Agenda>7enes Jornades Gastronòmiques - La Cuina de la Castanya

Del 29 d'octubre del 2009 al 08 de desembre del 2009


Les Jornades gastronòmiques “QUINA CASTANYA!” dona el tret de sortida el divendres 29 d’octubre fins el 8 de desembre.Enguany moltes novetats a les jornades, ja que per primer cop l'apreciada castanya de Maçanet arriba a diferents racons de la comarca de l'Alt Empordà.

Sense deixar de banda els restaurants bressols d'aquestes jornades, s'apunten al "carro" diferents restauradors reconeguts de la nostra comarca agrupats en el col·lectiu "No tenim ketchup.org".


Tots plegats amb un objectiu comú: fer arribar als paladars dels clients les diferents obres i receptes per a fer conèixer un producte totalment enraigat i alhora desconegut com és la castanya de Maçanet de Cabrenys.

Un mes i una miqueta més per a que podeu conèixer els encants de diferents pobles de la nostra geografia i alhora gaudir dels bon plaers culinaris que ens delectaran els nostres cuiners.

Els restaurants adherits a les jornades són: Maçanet de Cabrenys (La Quadra, Can Coll, Can Tenlí, La Central), Sant Climent Sescebes (La Ditona), Pont de Molins (Amiel & Molins), Terrades (La Fornal dels Ferrers), Cistella (Carles Antoner), Espinavessa (La Rectoria), Navata (L’Oca Pintada), Roses (Pep Curiel – Tramonti), Castelló d’Empúries (Emporium), Vilanova de la Muga (La Resclosa), Avinyonet de Puigventós (Mas Pau), Figueres (Antaviana, Dynamic, Duran).
 
 

Copyright 2010 Maçanet de Cabrenys

C/ Paret Nova, 14 · 17720 Maçanet de Cabrenys · Tel. 972544005 ·