Ajuntament de Maçanet de Cabrenys

Captcha image
  • Maçanet de Cabrenys
  • Maçanet de Cabrenys
  • Maçanet de Cabrenys
  • Maçanet de Cabrenys
  • Maçanet de Cabrenys

8a Fira de la Castanya

Sou a: Inici>Serveis>Agenda>8a Fira de la Castanya

El 31 d'octubre del 2010

De les 10:00 a les 21:00

Aquest proper diumenge, 31 d'octubre, tindrà lloc un any més la Fira de la Castanya a Maçanet de Cabrenys. Aquesta proposta, ja plenament consolidada en el municipi, arriba a la vuitena edició, a la que es vol donar a conèixer l'arbre i el seu fruit que està molt estès dins el terme municipal i que ha donat duran segles moltes utilitats i a la vegada receptes culinàries. 

A la fira es podran adquirir diferents articles derivats de la castanya en si (castanyes crues, mel de castanyer ,...) encara que el reclam és la castanya torrada in situ, a més a més de terra de castanyer (ideal per a la plantació de flores pel seu alt valor orgànic) i castanyers petits per a poder fer tot el que vulgui un arbre d'aquest tipus a casa seva. Es complementa la fira amb diferents llocs de  diferentes productes artesans que s'aniran posant tot al voltant de la plaça de la Vila del municipi. 
 
L'acte paral·lel a la Fira són les anomenades jornades gastronòmiques "QUINA CASTANYA!" Que dona el tret de sortida el dissabte 23 de octubre fins el 21 de noviembre. 

Aquest any moltes novetats a les jornades, ja que l'apreciada castanya de Maçanet arriba a diferents racons de la comarca del Alt Empordà.

 
 

Copyright 2010 Maçanet de Cabrenys

C/ Paret Nova, 14 · 17720 Maçanet de Cabrenys · Tel. 972544005 ·